Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 22 november 2011

MUUTO

Just nu är jag väldigt förtjust i prylar från Muuto. Nästan allt har hamnat på min önskelista! Jag kan tipsa Tomten om att designonline har en massa finfint!! Häromdagen hittade jag ett riktigt bra filmklipp hos Riazzoli, som jag bara måste dela med mig av. Titta och njut!

Right now I am very fond of gadgets from Muuto. Almost everything has ended up on my wishlist! The other day I found a really good movie on Riazzoli´s blog, I just have to share with you here!

1 kommentar: